tirsdag den 8. marts 2016

Playa Fanabe/Costa Adeje, Tenerife

Som nævnt i et tidligere indlæg boede vi på hotel El Duque i Costa Adeje/Playa Fanabe under vores ferie i februar til Tenerife. Ud over havobs fra balkonen blev det ikke til meget fuglekiggeri i selve byen, men diversiteten i urbane miljøer på Tenerife er også meget begrænset. Noget af det for mig mest ophidsende var, at jeg i løbet ugen havde jeg fem obs af Ensfarvet Sejler i byen.
Ensfarvet Sejler, Playa Fanabe, 8/2-2016.

Derudover var Kanarisk Gransanger, Solsort, Tyrkerdue og Tamduer alle almindelige, mens Spansk Spurv, Bjergvipstjert, Munk og Kanarisk Blåmejse blev noteret stort set dagligt, sidstnævnte to arter især i et lille parkområde vest for hotellet. Derudover sås regelmæssigt Tårnfalk, samt en enkelt Fiskeørn, som fløj henover hotellet en dag.
Det lykkedes mig ikke at se nogle parakitter, hverken Munke-, Lille Alexander- eller Nandaysparakitter, som alle skulle være i området.
Parkområde ved El Duque, Playa Fanabe.


Kanarisk Blåmejse, Playa Fanabe, 9/2-2016.
 Kanarisk Gransanger, Playa Fanabe, 12/2-2016. Enormt almindelig stort set overalt på Tenerife.Spansk Spurv videofilmet fra balkonen.


Skoggerdue ?, Playa Fanabe, 12/2-2016.En bestand af domesticerede Skoggerduer skulle findes på Tenerife. Bestanden skulle desuden være opblandet med Tyrkerduer.

Solsort ssp. cabrerae, hun, Playa Fanabe, 9/2-2016.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar